OPPLEV LOKALT

Til en hyggelig pris!

Akti logo

Angrerett

Return & Refund Policy (2021-05-09) Definitions and key terms To help explain things as

Les Mer

Opplev nærområdet

Turister betaler tusenvis for å oppleve hva vi har her i Norge, snart er det din tur.

OM OSS

Sigurd Birk Hansen

Sigurd Birk er sisteårsstudent på Master i Ledelse, innovasjon og marked ved Handelshøgskolen i TromsøUnder studiet har han fått arbeidserfaring som konsulent i administrasjonen ved UiT, samt som seminarlærer og mentor ved HHT. Sigurd styrer også en podkast angående innovasjon og entreprenørskap gjennom studentverv i Start. Idéen til Akti kom fra Sigurd, og nå er han leder for gruppa. 

Preben Lund

Preben går siste semester på masterstudiet ledelse, innovasjon og marked ved HHT i Tromsø. i tillegg til dette har han vært svært engasjert innenfor innovasjon som et medlem av Start UiT. Preben har vært involvert i Start arbeid siden høsten 2017 og har nylig tredd av fra stillingen som øverste leder for Start Norge. Her har han fått god erfaring i å jobbe i strukturerte rammer. 

Martin Mastermo Jenssen

Martin bor for tiden i Bodø og er vår IT-utvikler. Han har en utrolig god arbeidskraft og når de målene han setter seg. Martin har et årsstudium i samfunnsøkonomi og en bachelor i engelsk språk og litteratur. Hans målbevissthet har ført til at han har lært seg python, html, css, dart, flutter og swift.